Contributie

Contributie 2021

0 t/m 9: € 102,00
10 t/m 14: € 123,60
15 t/m 17: € 156,00
volwassen: € 195,50
Recreanten: € 42,00
Fan: € 40,00

Contributie 2022

0 t/m 9: € ??
10 t/m 14: € ??
15 t/m 17: € ??
volwassen: € ??
Recreanten: € ??
Niet spelend lid: € ??

*De contributie wordt per seizoen vastgesteld en zijn inclusief verzekering en bondsafdracht.

Let op!!! Er zijn subsidieregelingen voor kinderen welke willen sporten maar waar de ouders niet voldoende geld voor hebben. Ook hiernaar kunt u informeren door te mailen naar honkbal@sullivans.nl

Je kan jezelf aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar onze secretaris. Je kan het ook via onze site uploaden. De webmaster krijgt dan een seintje en zal het doorsturen naar de secretaris.

Aanmelden kan op elk moment in het jaar

Opzeggen

Natuurlijk vinden wij het jammer wanneer je jouw lidmaatschap wilt opzeggen. Als je een tijdje tussenuit wilt maar wel verbonden wilt blijven dan hebben wij ook de mogelijkheid dat je recreant wordt of een niet-spelend lid.

Het is echter wel zo dat een opzegging voor het nieuwe jaar binnen moet zijn bij de secretaris. Dat kan via een mailtje maar ook via post. Tip: vraag altijd om een bevestiging van de secretaris zodat je weet dat jouw opzegging is aangekomen.

Begin van elk jaar moeten wij teams en spelers opgeven bij de bond. Doen wij dit te laat dan moeten wij toch nog bondsafdracht betalen of een boete omdat wij een team terug moeten trekken uit de competitie.